Luni, 7 ianuarie, câteva sute de suceveni au stat la coadă la ghișeele Primăriei municipiului  Suceava pentru a-și plăti taxele și impozitele locale. Astfel în visteria unității administrativ teritoriale sucevene s-au adunat aproximativ 200 000 de lei.

„Câteva sute de persoane au plătit ieri taxele și impozitele locale. Astfel, în prima zi s-au plătit aproximativ 200 000 de lei.  Trebuie de apreciat că persoanele în vârstă sunt mai conștiincioase și vin din prima zi să plătească taxele și impozitele locale, pentru a-și lua de o grijă și pentru a beneficia de reducerea de 10%, acordată de Primărie”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

În ceea ce privește cozile interminabile de la ghișeele Primăriei Suceava, edilul Ion Lungu a precizat că numărul persoanelor care se ocupă încasarea dărilor către stat, a fost suplimentat.

„Cele mai multe taxe și impozite sunt colectate în perioada în care intră și pensiile. Deci o să mai urmeze să se facă și alte încasări”, a conchis primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.