În perioada 25 iulie – 31 iulie 2016, la Gura Humorului va avea loc ediția cu numărul patru al Taberei „Tenis de Masă în Bucovina”. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Dakiro împreună cu Emi TT.

Meciurile de tenis se vor disputa în sala de sport din incinta Complexului Turistic Ariniș. Cei care vor să participe la eveniment vor avea la dispoziție 26 mese ITTF, roboți de antrenament, mantinele și sute de mingi.

Organizatorii îi îndeamnă pe amatorii de tenis să participe la eveniment deoarece vor fi așteptați de gazde primitoare și darnice; vor beneficia de cele mai bune prețuri pentru antrenamente de înaltă calitate, cazare și masă; vor avea parte de o sumedenie de elemente surpriză și vor îmbina utilul cu plăcutul (antrenamente plus grătare egal voie bună).

„Puteți avea parte de multe activități outdoor comasate în Parcul Ariniș (pe lângă terase): Parcul de Aventuri Escalada cu șapte trasee în copaci din care unul pentru copii mai mari de cinci ani, minigolf, plimbări cu calul Georgel, paintball, locuri de joacă pentru copii, închirieri biciclete cu patru locuri sau triciclete electrice, caiac pe râul Moldova cu ture de 1h, 1h/2 , plimbare cu telescaunul pe pârtia Șoimul de unde veți putea vedea o frumoasă panoramă asupra depresiunii Gura Humorului, trei terenuri de tenis de câmp în exterior + teren fotbal și basket, drumeții la mănăstirile din nordul Moldovei (Voroneț – 5 km, Mănăstirea Humorului – 5 km, Moldovița – 34 km, Sucevița – 50 km, salina Cacica – 18 km, comuna Marginea cu vestita ceramică neagră – 45 km, piscina cu apă sărată Piramia, echitație la Pensiunea „Acasă în Bucovina” aflată la 10 km, Muzeul Oului aflat în comuna Vama – 15 km”, au precizat organizatorii.

desfasurator&DETALII-TabaraGH2016_resize desfasurator&DETALII-TabaraGH2016_resize

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.