200 de tineri din organizaţiile de tineret ale judeţului Suceava au participat în perioada 5 -7 septembrie, la Tabăra de Pregătire Politică organizată în Fălticeni, de către Tineretul Social Democrat, sub sloganul “2016 – România încotro?”.

La deschiderea oficială au fost prezenți Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Cătălin Ioan Nechifor, deputatul Ioan Stan, Senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, Preşedintele TSD Suceava, Alexandru Solcan, Preşedintele executiv TSD Fălticeni, Liviu Gavril, Preşedinta OFSD Oana Elena Pintilei şi Consilierii Locali din Municipiul Suceava şi Fălticeni, Tiberius Marius Brădăţan şi Bogdan Murariu.
“În cadrul atelierelor politice, tinerii social-democraţi au discutat teme de actualitate, probleme care îi preocupă, direcţiile de acţiune ale României din 2016, principalele strategii şi politici publice adoptate şi care ar trebui adoptate de către Guvernul României astfel încât tinerii să-şi regăsească, după terminarea studiilor, şansa la o viaţă decentă în România. S-a concluzionat că este necesară o implicare mai activă a tinerilor în zona deciziilor fapt care va duce cu siguranţă la prezenţa câtor mai mulţi tineri anul viitor pe listele de la alegerile locale”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioan Irimia.
Pe lângă discuțiile politice, tinerii au vizitat Muzeele din Fălticeni și au luat parte la diferite competiții sportive sau acțiuni de team building.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.