Polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuţi au reușit luni, 12 mai, identificarea a doi minori de 17 și 14 ani, ambii din localitate, care au comis o tâlhărie asupra unei femei în ziua de 10 mai.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că minorul de 17 ani a mai comis o tâlhărie asupra unei femei de 73 ani, din municipiul Rădăuţi, faptă comisă pe 9 mai, împreună cu un alt băiat de 14 ani, din aceeaşi localitate, când i-au smuls lanțul de la gât, în valoare de 400 lei. De asemenea, acesta a fost complice la comiterea unei alte infracțiuni de tâlhărie comisă de un minor de 13 ani luni, 12 mai, asupra unui copil de 9 ani, din municipiul Rădăuţi, de la care a fost sustras un telefon în valoare de 600 lei. Cele două fapte nu au fost reclamate anterior poliției.

Bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 80%.

„Față de minorul de 17 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar ceilalți trei autori minori sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la tâlhărie, urmând a fi prezentați pentru expertizare psihiatrică. Minorul reţinut a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.