La data de 01 noiembrie, în jurul orei 19.30, Poliția orașului Frasin a fost sesizată de un bărbat de 32 ani, din orașul Gura Humorului, despre faptul că două persoane l-au lovit și i-au luat telefonul mobil și suma de 600 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de 01 noiembrie, victima a intrat în contact într-o frizerie cu o persoană de sex masculin, împreună cu care s-a deplasat cu o mașină de ocazie în orașul Frasin, cu intenția de a cumpăra un cal, însă pe drum a fost sunată de vânzător, care i-a declarat că nu mai dorește să vândă animalul, motiv pentru care cei doi au decis să se întoarcă către casă.

Pe drum, celor doi li s-a alăturat un alt tânăr, după care cei doi au avut un conflict cu bărbatul de 32 de ani, l-au lovit şi i-au luat telefonul mobil și suma de 600 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că unul dintre agresori este un tânăr de 21 de ani din orașul Frasin, respectiv cel cu care victima s-a întâlnit la frizeria de pe raza orașului Gura Humorului și care l-a însoțit în orașul Frasin.

Victima, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a fost transportat la spital, însă nu a necesitat internarea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.