Luni, 28 iulie, la ora 17.29, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că în jurul orei 17.20, persoane necunoscute i-au sustras poşeta unei femei de 74 de ani, din localitate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei, victima s-a deplasat la un cimitir din localitate, ocazie cu care a pus geanta şi două sacoşe pe care le avea asupra sa, pe o bancă ce era amplasată în faţa mormântului. La scurt timp, de femeie s-au apropiat trei tineri care i-au cerut de mâncare. Unul dintre ei i-a smuls de la gât două lănţişoare din aur, i-au sustras poșeta, după care cei trei au fugit.

Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, polițiștii au identificat la aproximativ 30 metri faţă de gardul cimitirului, pe o cărare, poşeta și alte bunuri scoase din interiorul acesteia.

După ce persoana vătămată a efectuat un inventar al bunurilor, a declarat că din poşetă îi lipseşte doar o sumă de bani.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.