În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, colegii noștri din cadrul Detașamentului de Jandarmi din municipiul Fălticeni au observat o persoană căzută pe partea carosabilă.

Persoana vătămată le-a relatat faptul că a fost lovită de către un bărbat, care a fugit de la locul faptei.

Prezența de spirit și agilitatea colegului nostru l-au ajutat la urmărirea și prinderea persoanei indicate de către victimă. Asupra făptuitorului în vârstă de 18 ani și domiciliat în comuna Bunești a județului Suceava, s-a descoperit, în urma efectuării controlului corporal preventiv, o bâtă cu dimensiunea de aproximativ 120 cm.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la secția de primiri urgențe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, deoarece prezenta semne vizibile de leziuni la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, fiind înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

„Noi rămânem la datorie pentru SIGURANȚA dumneavoastră!

Dacă aveți nevoie de sprijin, îl puteți solicita celei mai apropiate patrule de jandarmi sau puteți apela numărul unic pentru situații de urgență 112”, au transmis jandarmii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.