Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au fost sesizaţi marţi, 01 iulie, cu privire la faptul că o persoană are o atitudine agresivă în trafic şi provoacă scandal în traficul rutier.

Poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani, din Rădăuţi, care a fost condus la sediul poliţiei. Acolo, acestuia i s-a solicitat să efectueze testul cu aparatul etilotest, cel în cauză refuzând să se conformeze. În timp ce era condus spre Spitalul municipal Rădăuţi, pentru recoltarea de probe biologice, suspectul a devenit agresiv faţă de o altă persoană chemată la sediul poliţiei, dar şi faţă de poliţişti, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.

La Spitalul Rădăuţi, bărbatul a refuzat să se supună recoltării probelor biologice, fapt pentru care organele de poliţie s-au sesizat faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice.

La data de 02 iulie, în urma continuării cercetărilor în cauza privind faptele de refuz de a se supune recoltării probelor biologice și ultraj, comise la 01 iulie, inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.

Atât Parchetul, cât și Judecătoria Rădăuți și-au însușit propunerea, iar instanța a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în sarcina bărbatului reținându-se săvârșirea infracțiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice și ultraj.

În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.