Luni, 8 noiembrie, la orele 20:32, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către casiera SC.PROFI ROM FOOD.SRL despre comiterea unui furt.

Patrula de ordine publică s-a deplasat operativ în cca. 3 min. A fost identificată apelanta, care a indicat că autorul faptei a fugit către stația mijloacelor de transport în comun Curcubeul, de pe bld. G. Enescu.

Polițiștii din cadrul patrulei s-au deplasat de urgență spre zona indicată unde au identificat un bărbat cu semnalmentele prezentate. S-a procedat la interceptarea, identificarea și imobilizarea acesteia, ulterior fiind  condus la SC.PROFI ROM FOOD.SRL unde a fost recunoscut de angajatele magazinului ca fiind autorul faptei.

În urma efectuării controlului corporal, asupra lui Z. Răzvan de 34 de ani au fost identificate o parte din bunurile sustrase, valoarea totală a prejudiciului fiind de 198,88 lei.

Totodată numita casiera a precizat că Z. Răzvan pentru a reuși să iasă din magazin, a îmrâncit-o pe aceasta.

Acesta a fost condus la sediul Poliție Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii „tâlhărie”.

În urma probatoriului administrat în cauză de către lucrători din cadrul BIC SV, de la data de 09.11.2021, ora 02,10 până la data de 10.11.2021 ora 02,10 faţă de Z. Răzvan a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, prin aceea că la data de 08.11.2021 între orele 19.00-20.30  susnumitul a sustras mai multe produse în valoarev de cca. 200 lei din magazinul Profi aparținând SC.PROFI ROM FOOD.SRL situat pe bld. George Enescu,din mun. Suceava și a lovit-o pe angajata magazinului în încercarea de a păstra bunurile sustrase, acesta fiind introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J Suceava.

La data de 09.11.2021, urmează ca Z. Răzvan să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.