Joi, 18 august 2016, un tânăr de 19 ani, din comuna Arbore, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 13 spre 14 august, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost agresat de o persoană necunoscută, care ulterior i-a sustras o sumă de bani.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 13./14.08.2016, în timp ce se afla la baia din incinta barului, victima a fost lovită de un tânăr de 20 de ani din comuna Voitinel, care, ulterior agresiunii, i-a sustras din buzunar un portofel  și din acesta suma de 1.900 lei.

Cu ocazia audierilor, victima a declarat faptul că, nu a sesizat evenimentul la data comiterii deoarece i-a fost frică de tatăl său, precum și pentru că, nu știa cine este agresorul.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de inculpat, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Oamenii legi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.