Un bărbat din comuna Deda, județul Mureș, a fost identificat în trafic, deși era beat și nu avea permis. Evenimentul s-a petrecut luni, 7 august, la ora 00:30, când lucrătorii Poliției orașului Broșteni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare supraveghere și control trafic rutier, au identificat în trafic pe Drumul Național 17B Holdița, de pe raza orașului Broșteni,  autoturismul marca Volkswagen Passat, condus de A.V. de 28 de ani, din comuna Deda, Jud. Mureș, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcooltest fiind de 1,05 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto se afla singur în mașină și se deplasa dinspre orașul Broșteni spre satul Holda de pe raza orașului menționat și a relatat că locuiește în zona orașului Broșteni și a consumat un număr de 3 sticle cu bere.

Acesta a fost condus la CPU Vatra Dornei în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se dispune și măsuri procesuale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.