Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vicovu de Sus au declanșat luni o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

În jurul orei 20:00, oamenii legii au observat o persoană care se deplasa de la frontiera de stat către interior (pe direcția localității Vicovu de Sus), transportând colete voluminoase. În momentul în care persoana a observat patrula poliției de frontieră a abandonat coletele şi a încercat să fugă, însă a fost imediat reținută și identificată ca fiind cetățeanul român I. Adrian, în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Polițiștii au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 3.990 pachete cu țigări, marca Ashima Red, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

dsc_0474

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.