Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introdus în arestul I.P.J. Suceava. Totodată, a fost indisponibilizat autovehiculul cu care se deplasa şi au fost confiscate ţigarete în valoare de aproape 150 de mii de lei.

La data de 19 octombrie, un echipaj mixt poliţie-jandarmi a oprit în trafic, în localitatea Suceviţa, o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Cluj, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care transporta 4 role de mochetă tip gazon, ambalate în folie de plastic.

În urma controlului efectuat de poliţişti, s-a stabilit faptul că în interiorul celor 4 role de  mochetă, în locaşuri special amenajate,  erau ascunse 14.943 de pachete ţigarete (298.860 de ţigări), în valoare de 149.430 lei. Cantitatea de ţigarete au fost confiscate, iar autovehiculul a fost ridicat, în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând ca astăzi, 20 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

contrabanda contrabanda contrabanda

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.