Sâmbătă seara, la ora 23.31, la Secția de Poliție Burdujeni s-a primit prin  112 o sesizare de tulburare a liniștii publice, pe strada Muncii, la blocul 93.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, găsind trei tineri care încercau să fugă din blocul respectiv. Polițiștii i-au legitimat, stabilind că doi dintre ei se numesc M. Constantin și A. Ion Andrei. Cea de a treia persoană a început să devină violentă și recalcitrantă, adresând injurii și expresii jignitoare polițiștilor, după care a luat-o la fugă în interiorul imobilului.

Unul dintre agenți a plecat în urmărirea acestuia, iar după ce l-a prins a vrut să-l încătușeze, moment în care a fost lovit de către bărbatul respectiv. Cu toate acestea, agentul a reușit să îl culce la pâmânt pe agresor, să îl imobilizeze și să-i pună cătușele. Bărbatul a fost dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde s-a stabilit că se numește C. Alberto, de 23 ani, din municipiul Suceava.

Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava  a preluat cercetările, tânărul fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj, fiind dispusă  reținerea lui C. Alberto pentru 24 de ore, acesta fiind introdus Arestul IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.