Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat vineri pe o stradă din municipiul Bistriţa, iar agresorul a fugit, fiind căutat de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că la faţa locului s-au deplasat cei de la Investigaţii Criminale.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa intervin la un eveniment semnalat pe raza municipiului Bistriţa. Din primele date, un bărbat ar fi fost agresat pe raza municipiului. Poliţiştii sunt prezenţi la locul evenimentului şi desfăşoară activităţi specifice de documentare a faptei”, a comunicat IPJ, potrivit agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a precizat că la caz a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care l-a găsit pe bărbat în stop cardiorespirator, prezentând multiple plăgi.

S-a aplicat protocolul de resuscitare, iar pacientul a răspuns după aproximativ 30 de minute, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, scrie observatornews.ro.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.