Un echipaj din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în timp acționa pe raza comunei Grămești, miercuri, în jurul orei 21:30, a observat un autoturism care, la vederea autospecialei de poliție  a virat brusc  pe un  alt drum, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia, conducătorul auto fiind identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani, din județul  Botoșani.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma controlului autoturismului,  nu au fost identificate bunuri deținute ilegal, motiv pentru care s-a procedat la verificarea locului inițial, în care a fost văzut oprit autoturismul, ocazie cu care, lângă un gard, polițiștii au identificat un sac din material plastic de culoare neagră  în care se aflau 530 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, despre care, tânărul a declarat faptul că nu îi aparține.

Țigările, în valoare de circa 6.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției, până la definitivarea cercetărilor.

Tânărului de 27 de ani i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.