Vineri, 9 august, a.c., în jurul orei 10.00, Secția 9 Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată de un bărbat de 42 de ani din comuna Ipotești despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-un utilaj.

   Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima deține un utilaj de forat, pe care în data de 08.08.2019 l-a lăsat neasigurat în curtea imobilului unei persoane în vederea începerii unei fântâni, iar în perioada 08.08.– 09.08.2019, persoane necunoscute au sustras o trusă de chei, prejudiciul fiind de circa 450 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din comuna Berchișești, care locuiește la o rudă din comuna Șcheia.

Acesta a recunoscut comiterea faptei și a restituit bunurile sustrase, persoana vătămată declarând faptul că s-a împăcat cu autorul şi nu mai are alte pretenții.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.