Duminică, 26 ianuarie, la ora 01.30 o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DC 54 din comuna Adâncata, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Șerbăuți.

Potrivit IPJ Suceava, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G nr.195/2002 republicată privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Ulterior, după circa 20 minute, conducătorul auto a fost oprit din nou de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DC 54 din satul Călugăreni, comuna Adâncata, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice și anterior i s-a suspendat dreptul de a conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.