Marți, 28 septembrie, la ora 14,00 o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi a oprit pentru control pe strada Bogdan Vodă din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din localitatea Bădeuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către o femeie din localitatea Sadova.

De asemenea s-a constatat faptul că, autoturismul nu are poliţă RCA valabilă, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, procedându-se şi la reţinerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” respectiv „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.