Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată duminică, 20 octombrie, despre faptul că în apropiere de Policlinica din localitate este o persoană agresată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în cursul zilei, un tânăr de 16 ani, din comuna Păltinoasa, împreună cu fratele său, se aflau la o înmormântare în Gura Humorului, unde așteptau să primească de pomană și să meargă la praznic. Pe timpul însoțirii cortegiului funerar, între tânăr și un bărbat de 57 ani, din oraşul Gura Humorului, a avut loc un conflict spontan, moment în care bărbatul l-a înțepat o singură dată, în spate, pe minor cu un cuțit, după care a fugit din acel loc.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Agresorul a fost identificat și audiat cu privire la comiterea faptei, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală.

În continuare se efectuează cercetări față de agresor, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe” și ”portul fără drept al cuțitului în locuri și împrejurări în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.