Un tânăr a fost luat la bătaie de iubitul său pe peronul gării din Burdujeni pentru că l-a înșelat cu un travestit, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărâtă și l-a încătușat pe agresor.

Scenele violente s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri în Gara Burdujeni, unde un tânăr care venise să-și convingă iubitul să nu plece a devenit violent când și-a făcut apariția și travestitul pentru care urma să fie părăsit.

Cei trei s-au lovit cu gențile și aruncau cu diferite obiecte unul în altul, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărâtă și l-a încătușat pe bărbatul violent.

Agresorul este un bărbat din Galați stabilit în Suceava, care avea o relație cu un tânăr din Drobeta Turnu Severin. Acesta a decis la un moment dat să-l părăsească pentru un travestit din Timișoara, dar a fost ajuns din urmă la gară, unde s-a întâlnit cu noul iubit, îmbrăcat în femeie, cu care voia să plece la București.

Între cei trei a început un scandal, presărat cu strigăte, înjurături, genți aruncate și amenințări cu moartea.

Noul cuplu nu a vrut să depună plângere împotriva agresorului gelos, astfel încât acesta a fost doar amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, relatează știrileprotv.ro.

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.