Miercuri, 26 martie, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care lucra la negru pentru o firmă care exploatează material lemnos, a decedat după ce a fost rănit în zona capului de un copac care s-a rupt.

Miercuri, în jurul orei 18.30, administratorul unei societăţi comerciale din orașul Frasin a sesizat poliția prin 112, despre faptul că o persoană a decedat în comuna Ostra, în timp ce efectua activități de exploatare a materialului lemnos, într-o zonă împădurită.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un tânăr de 21 ani, din comuna Stulpicani, s-a deplasat în pădurea din comuna Ostra, unde împreună cu mai multe persoane a desfășurat activități de exploatare a materialului lemnos, pentru o societate comercială din orașul Frasin, al cărei obiect de activitate este exploatarea și prelucrarea materialului lemnos.

În jurul orei 17.30, în timp ce se afla în pădure, tânărul de 21 de ani a fost lovit în zona capului de vârful unui fag ce s-a rupt, iar în urma leziunilor suferite a decedat.

Din primele verificări a rezultat faptul că tânărul nu este angajat al societății din orașul Frasin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.