Unui tânăr din Gălănești i s-a întocmit dosar penal după ce i-a dat prietenului său mașina să o conducă, deși știa că acesta nu are permis.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control, pe raza comunei, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus, care nu posedă permis de conducere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.00, un tânăr de 23 ani, din comuna Horodnic de Sus, i-a încredințat celui de 18 ani autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că acesta nu posedă permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânărul de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și față de proprietarul mașinii pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere sau se află sub influența alcoolului”, se arată în comunicatul poliţiei

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.