Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată luni, 12 septembrie 2016, la ora 20:30, prin „S.N.U.A.U 112” de o femeie de 56 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, un tânăr necunoscut i-a luat din mână portofelul și a fugit.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20:30, în timp ce se deplasa pe strada Celulozei, din municipiul Suceava, victima s-a intersectat cu un tânăr necunoscut, care i-a luat din mână portofelul cu bani și documente și a fugit.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de polițiști, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani,  din orașul Dolhasca, asupra căruia au fost găsite o parte din bunuri, celelalte fiind recuperate dintr-un tufiș unde au fost aruncate de suspect.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 20 de ani fiind reținut pentru 24 de ore şi încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca astăzi, 13.09.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.