Un bărbat de 21 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat un echipaj de jandarmerie din Gura Humorului, duminică, 27 martie, în jurul orei 17:00, cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil în valoare de 3.800 lei.

Tânărul a declarat că în jurul orei 16:30 s-a întâlnit cu doi amici din localitate, cei trei deplasându-se ulterior spre Parcul Ariniş, iar pe drum s-au întâlnit cu o cunoştinţă a amicilor săi, un tânăr de 19 ani, din oraşul Gura Humorului. Acesta din urmă a solicitat tânărului din Suceava să-i împrumute telefonul mobil pentru a da un telefon urgent. Fiind refuzat, tânărul de 19 ani l-a ameninţat pe tânărul de 21 de ani cu un cuţit, l-a lovit în spate cu mânerul cuţitului şi i-a provocat o tăietură cu lama la nivelul mâinii. Ulterior, s-a repezit asupra victimei căzute la pământ şi i-a sustras telefonul mobil din buzunar, după care a părăsit în fugă locul faptei.

Jandarmii l-au găsit pe agresor şi au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie calificată. Telefonul mobil a fost recuperat, iar agresorul a fost predat Poliţiei Oraşului Gura Humorului în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.