Luni, la ora 07.45, un accident rutier s-a produs pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni. Doina Hurmuz , de 42 de ani, a accidentat pe trecerea de pietoni pe Andra Iulia Țopa, de 18 ani, din satul Valea Bourii, comuna Dolhești.

Conform reprezentanților Poliției victima se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Cauza  accidentul o  reprezintă neatenția Doinei Hurmuz, care nu a acordat prioritate tinerii. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Tânăra a fost transportată la Spitalul județean “Sfântul Ioan” din Suceava, pentru investigații amănunțite.

Tot la capitolul accidente cu pietoni putem nota și accidentul produs pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava. Un tânăr de 32 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, în dreptul unui service auto, l-a surprins şi accidentat grav pe Gabriel S., de 31 ani, din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.