O tânără mămică în vârstă de 33 de ani a fost răpită împreună cu fetița ei nou-născută și apoi ucisă chiar de cea mai bună prietenă a sa.

Heidi Broussard (33 de ani) a dispărut împreună cu fetița sa, Margo, pe 12 decembrie 2019, în orașul Austin din Texas (Statele Unite ale Americii).

O săptămână mai târziu, Heidi a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini, în timp ce fiica sa a fost găsită în viață, în casa celei mai bune prietene a mamei sale, Magen Fieramusca.

Margo a venit pe lume în cursul lunii noiembrie, iar în timpul nașterii, tânăra mămică a fost ținută de mână de cea mai bună prietenă a sa, Magen.

Şi-a ucis cea mai bună prietenă și i-a răpit fetiţa

Agenții FBI și polițiștii din Austin au descoperit că Magen Fieramusca a pus la cale un plan pentru a o fura pe micuța Margo și de a scăpa de Heidi.

Astfel, pe 12 decembrie, Fieramusca s-a întâlnit cu Heidi, care era împreună cu fetița ei, le-a răpit pe cele două, iar apoi a ucis-o pe tânăra mămică.

Medicii legiști au aflat că Heidi Broussard a fost ucisă prin strangulare.

Ulterior, Fieramusca a pus cadavrul prietenei sale în portbagajul unui autoturism și a luat-o pe micuța Margo acasă.

Mai mult, criminala le-a explicat tuturor prietenilor, dar și familiei, că a născut de curând, iar Margo este fiica ei.

În momentul în care agenții FBI au intrat în casa lui Magen Fieramusca, aceasa o legăna pe fetița nou-născută și le-a spus anchetatorilor că este fiica ei, potriit people.com.

Acuzată de răpire și crimă, Fieramusca a fost arestată, în timp ce micuța Margo s-a întors la tatăl și frații ei.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.