Adolescenta însărcinată bătută cu biciul, în Suceava, a fost lovită chiar de iubitul ei. „Băiatu Gagicarul”, aşa cum îşi spune acesta pe Facebook, a ajuns la Poliţie, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere împotriva lui.

Apar noi detalii legate de scandalul din comuna Horodnic de Sus, din Suceava, acolo unde o adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a V-a, a fost lovită cu sălbăticie de concubinul ei, un tânăr de 19 ani. Minora a fost bătută cu biciul, pusă în genunchi, lovită cu pumnul și forțată să-și bage mâinile în jar încins, totul întâmplându-se în timp ce în curte răsunau manelele, pentru că l-ar fi înșelat pe tânăr.
Mama fetei a fost cea care a filmat totul şi se pare că imaginile au fost făcute publice de fostul concubin al femeii, ca să se răzbune pe aceasta.
Poliția s-a autosesizat cu privire la acest caz, și au fost audiaţi Gabriel Litră (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) și mama victimei, Simona S. Denisa și mama sa au refuzat să depună plângere penală, cele două locuind în casa agresorului.
Poliţia a deschis însă dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe şi act sexual cu un minor.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava de asemenea s-a autosesizat și derulează o anchetă în urma căreia vor stabili ce măsuri vor lua. Aceștia susțin faptul că minora refuză să fie ajutată spunând că este bine. Luni, 17 februarie 2020, reprezentanții DGASPC Suceava vor merge în Horodnic de Sus pentru a încerca să o ajute pe copilă și să o ducă la un centru maternal.

 

 

 

Sursa: www.observator.tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.