Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava despre faptul că B.V.C., în vârstă de 24 de ani, din comuna Şerbăneşti, a decedat în Secţia Pneumologie, luni, 3 februarie, la ora 16.35.

Cu ocazia audierii lui B. N., tatăl persoanei decedate, a rezultat că la 09.07.2019, B.V.C. în timp ce se afla în timpul programului de muncă, în calitate de angajat al S.C. NFS.SRL şi desfășura activităţi în construcţii pe raza localității Scheia a căzut de la etajul 5 al unui bloc.

În urma celor întâmplate B.V.C.  a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a suferit o intervenţie chirurgicală şi a rămas internat, sub supraveghere medicală, timp de aproximativ 2 luni de zile, după care a fost externat şi transferat la Clinica Căminul Sf. Sava din București pentru recuperare. În cauză a fost înregistrat la Postul de Poliţie Şcheia un dosar penal.

La 29.01.2020, B.V.C. în timp ce se afla în comuna Adâncata, unde locuia fără forme legale la domiciliul soţiei sale, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava, ca urmare a unui apel SNUAU 112 şi internat , fiind diagnosticat cu insuficienţă respiratorie acută şi bronhopneumonie.

Cadavrul se află la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.