Tânărul de 19 ani, din comuna Horodnic de Sus, care şi-a biciuit iubita însărcinată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că persoana vătămată, în vârstă de 15 ani, se află într-o relație de concubinaj cu tânărul, începând cu primăvara anului 2019, moment din care au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din com. Horodnic de Sus.

În perioada septembrie – octombrie 2019, perioadă în care persoana vătămată avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu concubinul său, în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni.

În cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce persoana vătămată se afla în curtea locuinței concubinului său, asupra acesteia au fost exercitate acțiuni violente, fiind lovită de către tânărul de 19 ani, în mod repetat, în aceleași împrejurări fiind obligată să-și apropie membrul superior drept de niște cărbuni încinși.

În baza probatoriului administrat de polițiști, prin ordonanțele din data de 15.02.2020, s-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de „actul sexual cu un minor” și „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.