Miercuri, 6 ianuarie 2021, în jurul orelor 20:30, un bărbat de 49 de ani, din comuna Arbore se deplasa în calitate de biciclist pe DN 2K , din direcția localității Arbore către localitatea Iaslovăț. La un moment dat, după ieșirea din comuna Arbore, a fost lovit din spate de către un autovehicul și proiectat în afara părții carosabile în șanț. În urma impactului, a rezultat avarierea bicicletei și decesul biciclistului, iar conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Rădăuți cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Rutier Suceava, s-a constatat că un bărbat de 30 de ani, din comuna Iaslovăț, este persoana care a condus autoturismul care l-a accidentat mortal pe biciclist.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a dispus de către polițiști reținerea bărbatului de 30 de ani pentru o perioadă de 24 de ore.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.