În acest week-end, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte iubirea. Îndrăgostiţii sunt răsplătiţi pentru sentimentele lor cu premii romantice, iar viitorii miri găsesc tot ce au nevoie pentru nunta lor perfectă.

De vineri până duminică, în perioada 13 – 15 februarie 2015, Iulius Mall Suceava va fi punctul de întâlnire al cuplurilor care au decis să îşi unească destinele. Târgul de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, reuneşte numeroşi expozanţi din domeniu. Tinerii vor găsi oferte atractive pentru nunta lor de vis: rochii de mireasă şi de ocazie, costume elegante, tendinţe în coafură şi cosmetică, aranjamente florale, ultimele noutăţi în amenajări şi decoraţiuni, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, profesionişti foto şi video, cele mai apreciate săli pentru organizarea evenimentelor, produse de cofetărie, închirieri limuzine şi multe altele. Mirii care îşi doresc o nuntă ca-n poveşti vor afla trendurile anului 2015, pentru toate bugetele. În plus, vizitatorii târgului vor avea parte de demonstraţii muzicale şi vor participa la o tombolă cu premii surpriză.

Sâmbătă, de Valentine`s Day, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară finala competiţiei „Love Ride”. Până atunci, clienţii sunt invitaţi să dea frâu liber sentimentelor şi să demonstreze „cât de departe ar merge pentru dragostea lor? … pe bicicletă!”. Curajoşii se pot înscrie la Centrul Info, în limita locurilor disponibile. Zilnic, între orele 17.00 şi 20.00, participanţii vor pedala timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat la etajul Iulius Mall, şi vor fi premiaţi în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg 5 km vor primi invitaţii la patinoar sau băuturi răcoritoare, pentru 10 km răsplata este un voucher în valoare de 50 lei, pentru a savura o cafea în doi, cei care rezistă 15 km vor câştiga un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, pentru a alege cadoul perfect de Valentine`s Day, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 20 km vor fi premiaţi cu un voucher Atlantis Gold, în valoare de 150 lei. Posesorul recordului fiecărei zile intră automat în finala „Love Ride”, care va avea loc pe 14 februarie, atunci când marele campion al iubirii va câştiga un sejur la Roma, alături de jumătatea sa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.