Un nou sfârșit de săptămână bogat în evenimente pentru întreaga familie se anunță la Iulius Mall Suceava. Clienții pot combina sesiunile de cumpărături cu un târg de obiecte realizate manual, competiție de șah, spectacol de talente, activități pentru copii, atelier de creație și lecții de dans.

Iulius Mall Suceava

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 mai, parterul Iulius Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului Handmade. Numeroși expozanți le vor propune clienților să aleagă obiecte unicat, lucrate manual, cu multă măiestrie. Amatorii de articole handmade pot alege podoabe, cutii de bijuterii, tablouri, cosmetice naturale, accesorii vestimentare și multe altele.

Sâmbătă, de la ora 10:00, în sala de conferințe a Iulius Mall se desfășoară o competiție dedicată micilor iubitori ai sportului minții. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor și are scopul de a pune în valoare iscusința tinerilor jucători, precum și de a promova șahul în rândul copiilor. Participanții se vor întrece în strategii și mutări, miza fiind titlul de cel mai bun jucător de șah.

Ziua de sâmbătă include și alte atracții pentru copii. Cei mici sunt invitați la atelierul de creație, de la ora 14:00, în zona magazinelor pentru copii, pentru o nouă activitate cu imaginație. De această dată, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, prichindeii își vor demonstra îndemânarea în pictura pe ceramică, realizând, la alegere, o bombonieră sau un suport pentru instrumente de scris. Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final, cei mici își pot lua creațiile acasă.

De la ora 16:00, se dă startul distracției, la petrecerea clovnului Bobo. Năzdrăvanii vor avea prilejul de a se amuza alături de alți copii de vârsta lor și vor putea participa la concursuri și jocuri special pregătite.

Tot sâmbătă, de la ora 18:00, la Iulius Mall se va desfășura concursul „Liceenii au Talent”. Organizat de Clubul de Marketing din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. Evenimentul reunește 14 tineri dornici să impresioneze publicul cu priceperea lor. Participanții care vor urca pe scenă vor avea momente aparte, printre care și interpretări de muzică populară, hip – hop, beatbox și chitară.

Seara de sâmbătă le oferă melomanilor și un cadou muzical. De la ora 19:00, librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe toți pasionații de ritmuri la un concert acustic, susținut de Verniceanu Mihai Ionuţ (voce) și Daniel Irina (chitară).

Duminică, de la ora 17:00, parterul Iulius Mall se transformă, din nou, în ring de dans. Profesioniștii Salsa Family îi vor ajuta pe cei prezenți să învețe pașii de latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.