Iulius Mall Suceava continuă să le ofere clienților săi sesiuni complete de shopping și evenimente în ton cu preferințele lor.

Târg de obiecte lucrate manual, atelier de creație, activități distractive pentru cei mici și lecții gratuite de dans, acestea sunt propunerile pentru zilele următoare de week-end.

De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 aprilie, sucevenii care apreciază obiectele lucrate manual sunt invitați să descopere oferta expozanților Târgului de Handmade. Cei care vor să își completeze garderoba cu accesorii unicat sau vor să le ofere celor dragi cadouri cu un plus de personalitate vor găsi aici o varietate de opțiuni. Podoabe, cutii pentru bijuterii, decorațiuni, tablouri, papioane, piese vestimentare pentru cei mici și cei mari, produse cosmetice naturale și alte articole lucrate cu măiestrie sunt propunerile artizanilor care vor fi prezenți la parterul Iulius Mall.

Sâmbătă, în zona Kidsland, va fi organizată o nouă sesiune a atelierului de creație, atât de îndrăgit de prichindei. De această dată, cei mici își vor pune în valoare imaginația și îndemânarea pentru a realiza copăcei de primăvară, pictați și împodobiți cu flori. Astfel, cei mici își vor dezvolta abilitățile de lucru manual și vor aplica ceea ce știu despre anotimpul în care natura reînvie.

Pentru că joaca este principala preocupare a ștrengarilor, clovnul Bobo îi așteaptă și în această săptămână, în zona Kidsland, la o petrecere cu toate ingredientele distracției. Jocuri, farse amuzante, concursuri, premii dulci și baloane colorate se numără printre surprizele pregătite de prietenul năzdrăvanilor.

Duminică, de la ora 17:00, la parterul Iulius Mall vor răsuna ritmurile latino. Clienții care doresc să deprindă mișcările de salsa, bachata, merengue sau latino caraibice vor primi invitație la dans. Lecțiile gratuite vor fi oferite de profesioniștii Salsa Family.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.