Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, organizează în aceste zile (până pe data de 4 mai inclusiv) ediţia de Paşti a Târgului Cărtureştilor.

TargulCarturestilor 50x70cm”Ne-am imaginat târgul de Paști de anul acesta ca pe o grădină a abundenței. O grădină plină de cărți și obiecte frumoase, care să ne poarte într-o călătorie prin natură, gastronomie și spiritul Sărbătorii de Înviere. Am avut grijă să găsiți în fiecare librărie Cărturești un prilej de zâmbet și gânduri bune, dar și un colț proaspăt de primăvară” se arată în comunicatul remis de Librăria Cărturești.

Alături de cărțile cu tematică religioasă se pot găsi și  cărțile de gastronomie, pline de rețete, povești și idei pentru o masă de Paști tradițională sau inovatoare, după gust.

Ca în fiecare an, la Târgul de Paști, există o ofertă generoasă de carți cu tematică spirituală și religioasă, alături de care stau cărțile de gastronomie, dar nu lipsesc nici ouăle încondeiate, coșurile frumos lucrate sau hârtia ilustrată pentru ambalat cadourile.
Organizatorii nu au uitat ciocolata fină în ambalaje ingenioase, jeleurile delicioase sau dulciurile bio care dau savoare oricărui desert.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.