În perioada 12-14 februarie, viitorii miri sunt așteptați și anul acesta la Shopping City Suceava la târgul de nunți „Trend Mariaj”.

Fie că vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă complexă de servicii, expozanţii vă aşteaptă cu ultimele tendinţe pentru primul moment important din viața voastră.
La „Trend Mariaj” aveți șansa să vă întâlniți cu cei mai buni specialiști în domeniu. Peste 30 de expozanți îi așteaptă pe viitorii miri la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi în materie de nunți. Vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă precum și costume de mire de la clasic până la modern. Nu vor lipsi nici celelalte elemente esențiale pentru o nuntă ca în povești, și anume verighetele, pachetele foto-video, decorațiunile și aranjamentele florale, invitațiile de nuntă, torturi și prăjituri, masă cu fructe, sonorizare și lumini arhitecturale, Dj și formații, make-up & hairstyle, locații de nuntă dar și destinații atractive pentru luna de miere.
Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live susținut de artiști de seamă: Trupa 9, Alter Ego, Vers us Band, Laura Olteanu, Dj Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band, Crețu Cătălin Jazz. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coștiug, precum și demonstrații de hairstyle & make-up.
Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.