Cea de-a XI-a ediție a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” se va deschide miercuri, 11 septembrie, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava. Sucevenii care vor să îşi facă provizii, să deguste bunătăţi tradiţionale sau să cumpere produse proaspete direct de la producători sunt așteptați să viziteze târgul în perioada 11 – 15 septembrie 2019.

Pentru ediția din acest an a fost anunțată participarea a peste 30 de producători și două stâni din zona de munte. Anul acesta, expozanții s-au pregătit cu preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături.

Iubitorii bucătăriei românești vor putea gusta preparate la grătar sau la ceaun, la rotisor sau chiar scrijele pe plită. Nu vor lipsi nici în acest an muzica și dansul tradițional bucovinean.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava și Primăria Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.