Joi, 24 februarie, la București a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Turism al României. Evenimentul a debutat în prezența ministrului Turismului și Antreprenoriatului, suceveanul Daniel Cadariu, a președintelui Senatului, Florin Cîțu, dar și a președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României.

În acest an, Bucovina are stand propriu la Târgul de Turism, acesta fiind coordonat de către Consiliul Județean Suceava, prin vicepreședintele Niculai Barbă. 

Niculai Barbă a subliniat că Standul Bucovinei  promovează oferte turistice pentru Sărbătorile Pascale, pentru turismul cultural, rural și de business, eco-turism, turismul balnear, turismul activ și pelerinaje. De asemenea, în cadrul standului au loc demonstrații practice ale meșterilor populari, încondeiere de ouă, prilej cu care  sunt puse în valoare tradițiile de Paști din Bucovina.


Totodată, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” este prezent la eveniment și a susținut un spectacol în care au fost prezentate cele șase minorități care conviețuiesc în pace în județul Suceava.

Chiar dacă pandemia a făcut ca din 2019 acest târg să nu mai aibă loc, în ediția din acest an sunt prezente standuri ale mai multor țări, între care Republica Moldova, Italia, Grecia, Japonia, Ungaria, Israel, Bulgaria, Polonia și Palestina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.