,,Târgul de vise al iepurașului” este un proiect inițiat de către Sebastian Crăciun,un băiețel de 12 ani, care suferă de tetrapareză spastică .El a învățat în suferința lui, să-și reverse durerea în poezie, și astfel a reușit să scoată două cărticele, cu care a înmuiat inimile multor concetățeni ce i s-au alăturat în lupta lui cu boala .

Vazând cât e de frumos să primești ajutorul celor din jur,cât e de frumos sa primești , Seby s-a gândit că împreuna cu cei din jur va reuși să facă o zi mai frumoasă pentru toti copiii cu dizabilitati din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, anul trecut a demarat acest proiect în care s-a organizat un fel de tombolă caritabilă. Orice persoană care dorea să ajute era invitat să extragă un bilet pe care era scris doar vârsta și numele unuia DIN CEI 50 COPII CU DIZABILITĂȚI.

În acel moment persoana respectivă era pusă în fața unui exercițiu de imaginație ,,Imaginati-vă că acest copilaș este al dumneavoastră în ziua Învierii Domnului, iar ceea ce v-ați propus să oferiți copilului dumneavoastră, îi veți oferi acelui copil,…ăsta era planul lui Seby !

In acest an ,SEBY, prinzând curaj a demarat din nou ,,Târgul de vise al iepurașului” dorindu-și să poată aduce din nou fericirea pe chipul copiilor cu dizabilități pe care i-a inclus în mai multe activități printre care se poate menționa acțiunea ,,Si tu poti fi Mos Craciun!”, organizată în parteneriat cu deputatul Radu Surugiu, ajunsă și ea la ediția a doua .

Impactul postărilor sale, făcute în general pe rețeaua de socializare, a fost incredibilă. Astfel cele 50 de bilete au fost extrase cu bucurie de către câmpulungeni, și nu numai .

Vazând că a rămas fără bilete, iar oamenii cu suflet mare încă mai intrebau dacă pot să ajute, Seby a găsit de cuviință să implice în proiect, alte 15 persoane cu dizabilități care, deși au împlinit 18 ani și sunt foarte bolnavi, nu au reușit niciodată să facă lucruri care ar aduce bucurie în sufletul unui copil, cum ar fi sa meargă,să vorbeasca sau de ce nu, să citeasca o carte !

Evenimentul din acest an va avea loc la sediul Aquarius Center, sponsor și partener în această acțiune, în data de 10 aprilie, orele 15, când fiecare sponsor se va întâlni cu copilașul, al carui nume a fost extras și vor schimba imbrațișări și emoții.

Copiii vor petrece o zi de neuitat în compania echipei Wowie Kids, care le va picta chipurile încercând să le descrețească fruntea, vor servi dulciuri și pizza, oferite de către Primăria Câmpulung Moldovenesc ,și se vor bucura de ,,o zi de copilarie,,.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.