În perioada 22-24 Martie 2013, între orele 10.00 și 18.00, Shopping City Suceava și Camera de Comerț a Județului Suceava te invită la târgul naţional de agricultură Agro Expo Bucovina.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria agro-alimentară, este specializată în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, aparatură de laborator, produse alimentare, miere şi produse apicole, arome, esenţe, coloranţi şi aditivi pentru industria alimentară; legume şi fructe; conserve; echipamente de protecţie pentru industria alimentară; igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară; instalaţii frigorifice; producători agricoli; utilaje forestiere; maşini, utilaje şi unelte agricole; anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole; seminţe şi material săditor ; îngrăşăminte şi pesticide; tehnologii şi echipamente pentru irigaţii; animale de rasă şi păsări; tehnologii de creşterea animalelor; tehnologii şi metode de îmbunătăţire a raselor; incubatoare; maşini şi echipamente pentru abatorizare; furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri; metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei; instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, dezinfectanţi; echipamente de încălzire şi aer condiţionat; silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor; tehnologii de reproducere şi creştere artificială a peştelui; tehnologii de pescuit; flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere; mobilier şi accesorii pentru grădini şi terase; echipamente şi unelte pentru grădinărit; altele.

În cadrul expoziţiei îşi vor prezenta oferta de produse şi membrii Asociaţiei Produs în Bucovina, precum şi alţi producători de produse alimentare şi tradiţionale din Suceava şi din alte judeţe ale ţării.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc si spectacole de muzică populară, precum şi o prezentare de câini de rasă şi tehnici de dresaj, oferită de Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava.

De asemenea, va fi amenajată şi o expoziţie de păsări şi animale de rasă. Vor avea loc demonstraţii de artă culinară, iar cei care vor vizita târgul vor putea degusta dintr-un batal gătit la proţap, de către membrii Asociaţiei Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România.

Specialiştii şi vizitatorii vor putea participa vineri, 22 Martie 2013, la cea de-a VI-a ediţie a forumului economic naţional „Agricultura încotro?”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Camera de Comerț şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, în parteneriat cu Revista Lumea Satului, Radio Antena Satelor şi Asociaţia Comunelor din România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.