Miercuri, 16 septembrie, în Piața Luxemburg din Bruxelles a avut loc Târgul Provinciei Luxemburg din Belgia. Au fost prezente mai mult de 50 de companii și întreprinzători particulari, care ofereau spre vânzare produse tradiționale din Sud – Estul Belgiei, promovând în același timp turismul precum și arta și cultura locală. Informațiile au fost preluate de pe pagina de socializare a președintelui Consiliului Județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, prezent la eveniment.

Consiliul Județean Suceava este partener din această primăvară cu Provincia Luxemburg, iar miercuri, 16 septembrie, delegația Sucevei a primit invitația ca județul nostru să fie invitatul de onoare la Ediția din 2017, potrivit declarației președintelui CJ, Ioan Cătălin Nechifor.

Târgul luxemburghez ”Bruxelles Champetre” este una din manifestările tradiționale din capitala Europei, anul acesta fiind cea de a 29-a ediție, urmărindu-se promovarea produselor tradiționale dar și a culturii, tradițiilor și turismului.

”Suntem onorați de această invitație și mulțumirile mele sunt adresate Guvernatorului Bernard Caprasse și ambasadorilor Ștefan Tinca, Philippe Beke, precum și fostului ambasador Patrick Nothomb dar și ministrului agriculturii, naturii și turismului din Wallonia, domnul Rene Collin, cei care au făcut, alături de noi, ca acest nou parteneriat să producă rezultate imediate. Pentru noi, prezența la cea de a 31-a ediție înseamnă o expunere semnificativă în inima Europei atât pentru locuitorii din Bruxelles cât și pentru românii care lucrează și trăiesc în Belgia. Cu siguranță vom reprezenta la nivel înalt România, împreună cu Asociația ”Produs în Bucovina”, Asociația pentru Turism Bucovina, Ansamblul artistic profesionist ”Ciprian Porumbescu”, dar și alți parteneri tradiționali” a apreciat președintele Consiliului județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.