Asociaţia Produs în Bucovina în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava, susţinută de Primăria Sucevei şi Muzeul Bucovinei organizează, în perioada 4-6 octombrie, cea de-a cincea ediţie a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.

Fiind cel mai mare eveniment pentru Asociaţie, membrii vor fi prezenţi în număr mare cu tot ce au mai bun: peste 30 de producători de produse alimentare vor prezenta preparate din carne, produse lactate, produse de panificaţie şi patiserie, bere, bere de casă, must, sucuri naturale, miere de albine şi produse apicole, fructe, îngheţată cât şi preparate la grătar şi ceaun.

“Ne unim sub motto-ul nostru <Într-o Europă a regiunilor: alimente autentice dintr-o regiune autentică>, care descrie cel mai bine scopul nostru, de unde venim şi unde vrem să ajungem. Multe produse fiind de origine animală, şi pentru că înţelegem a fi parte acestui ţinut, am adus din nou o expoziţie de animale ale zonei: cai, vite, oi şi păsări, fiind aici susţinuţi de Direcţia Agricolă, Direcţia Silvică şi Asociaţia crescătorilor de păsări de rasă “Fantazia Ţara de Sus”, a declarat preşedinte al Asociaţiei Produs în Bucovina, Cristina Dumitrescu.

Duminică va avea loc o prezentare din partea Clubului Crescătorilor de Câini de Rasă Ciobănesc de Bucovina.

„Ca în fiecare an, avem alături de noi meşterii populari din judeţ, adunaţi într-un sătuc de căsuţe de lemn, unde oferă vizitatorilor o sumedenie de lucruri meşteşugite de dumnealor. Şi, ca în fiecare an, vă aşteaptă un bogat Spectacol de muzică populară, având ca invitaţi Ansamblul Ciprian Porumbescu şi numeroase alte ansambluri de cântec şi dans din tot cuprinsul judeţului nostru – un spectacol realizat de Centrul Cultural Bucovina” a mai spus Cristina Dumitrescu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.