Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni, referindu-se la chemarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la DNA, că, până la o decizie a instanţei, orice persoană care este chemată în faţa instituţiilor de anchetă este nevinovată. 

„Punctul meu de vedere este acela de a reafirma ceea ce am spus şi în trecut: până la o decizie a instanţei, orice persoană care este chemată în faţa instituţiilor de anchetă este nevinovată. Mai mult de atât, având în vedere precedentele numeroase din ultima vreme care arată în mod clar o încercare de răsturnare a actualei coaliţii şi a actualei majorităţi şi a Guvernului prin diferite mijloace, nu am nimic de adăugat, decât rog să se ia notă de acest punct de vedere şi mai departe, în funcţie de evoluţiile acestui dosar, voi putea să fac şi alte comentarii”, a afirmat Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat ca în cursul zilei de luni nu a avut loc nicio întrunire a coaliţiei de guvernare.

Despre faptul că PNL a anunţat că va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, Tăriceanu a replicat că pentru ALDE acesta este „un non-subiect”.

„Eu cred că e o întrebare corectă pe care o puneţi, dar eu, cel puţin, şi colegii mei nu avem ce să discutăm pe un astfel de subiect. Este un non-subiect pentru noi. PNL trebuie să îşi caute majoritatea în altă parte”, a spus el.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.