Pe 1 martie, la ora 18.37, agenţii Postului de Poliție Vama au sesizați prin S.N.U.A.U. 112, din comuna Vama, cu privire la faptul că două persoane au pătruns în curtea locuinței unei familii și l-au lovit pe un tânăr de 21 ani, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după amiaza zilei de 01.03.2014, între I. Virgil, S. George de 25 ani și tatăl acestuia, S. Gheorghe de 62 ani, ambii din aceeaşi localitate, a avut loc o ceartă pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri mai vechi, dar fără agresiuni.
În jurul orei 18.30, în timp ce I. Virgil se afla la locuinţa sa, în curte și apoi în interiorul casei au intrat S. Gheorghe şi S. George, care l-au lovit cu pumnii la nivelul feței și corpului. La fața locului a venit și ambulanța, care l-a transportat pe I. Virgil la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu contuzie la ochiul stâng.
Față de cei doi agresori s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și violare de domiciliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.