Un tânăr de 25 ani din Suceava a fost lovit și jefuit în zona unei școli generale din cartierul Burdujeni.

Ulterior atacului, victima a constatat că îi lipseşte din portofel suma de 50 lei şi alte acte.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul lucrează ca şofer de taxi la o societate comercială din localitate.

În noaptea de 26 august, reclamantul se afla  în cursă în dreptul şcolii generale din cartierul Burdujeni şi transporta un tânăr necunoscut, timp în care a deschis portiera maşinii şi a solicitat să coboare, fără a-i spune vreun motiv anume.

Persoana în cauză a lovit cu piciorul în scaunul şoferului şi în momentul în care şi victima a coborât din autoturism, a fost lovită cu palma peste faţă. Imediat, reclamantul a fugit din acel loc şi s-a refugiat după un bloc, fără a mai vedea autoturismul şi clientul, unde a aşteptat circa 3 minute, până a găsit o altă persoană de la care a solicitat telefonul şi a apelat la 112, relatând incidentul.

Reclamantul declară că nu cunoaşte persoana în cauză şi că aceasta nu l-a ameninţat în vreun fel şi nici nu i-a solicitat să-i dea vreo sumă de bani ori alte bunuri. Tânărul nu prezintă leziuni exterioare vizibile, însă a fost îndrumat să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

Valoarea prejudiciului a fost estimată în jurul sumei de circa 100 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.