O româncă stabilită în Spania a scăpat cu viață, după ce a fost sufocată și Presa din Spania relatează cazul româncei Ani Voinea, o șoferiță de taxi din orașul La Coruña (comunitatea autonomă Galicia). Aceasta a trăit aventura vieții sale, după ce a reușit să scape atacului a doi clienți care au încercat s-o jefuiască și să-i fure mașina.

Potrivit publicației lavozdegalicia.es, incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, atunci când cei doi tineri s-au urcat în taxi-ul româncei și i-au cerut să-i ducă pe o stradă din cartierul Viono. Ajunși la destinație, cei doi au tăbărât pe ea și au încercat s-o asfixieze. Văzând că nu reușesc, unul dintre ei i-a dat foc părului cu o brichetă.
Ani a reușit să rămână calmă și să scape de atacatorii săi, deși a fost la un pas să leșine. Ea a declanșat butonul de panică ce echipează mașina. Acest buton declanșează o sirenă puternică. Totodată, ea a claxonat puternic pentru a atrage atenția trecătorilor. Cei doi s-au speriat și s-au făcut nevăzuți.
„Am observat de la început că sunt nervoși. M-am uitat la ei în oglinda retrovizoare și m-am temut de ce e cel mai rău, pentru că păreau puși pe rele. Am fost la un pas să leșin, atât de tare m-a strâns de gât, dar am reușit să scap. Butonul de siguranță mi-a salvat viața, pentru că cei doi s-au speriat”, a declarat Ani Voinea pentru publicația amintită.
În ciuda pățaniei, românca e hotărâtă să nu renunțe la meseria ei.
„Este viața mea, meseria mea, din asta trăiesc”, a spus Ani. Femeia locuiește în La Coruna de 17 ani și lucrează ca taximetristă din ianuarie 2018.

Surse apropiate investigației au indicat că Poliția Națională se află încă în căutarea agresorilor.

 

sursa: www.stiridiaspora.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.