Părul unei persoane este unul din motivele de mândrie în ceea ce privește aspectul fizic. Nu degeaba i se spune podoabă capilară. Când vezi pe stradă o femeie cu un păr voluminos, des, radiant, este imposibil să nu o admiri preț de câteva secunde. Un astfel de păr este într-adevăr fascinant, dar pentru unii doar un vis îndepărtat. Tot mai rar vezi o persoană cu un păr a cărui vitalitate se poate vedea de la o poștă. Asta pentru că suntem constanți atacați de factori nocivi externi, dar mai ales interni.

Cu mediul n-ai cum să te lupți, iar de alimentație ce să mai vorbim, câteodată chiar nu mai știi ce să mănânci că până și unele fructe sau legume sunt toxice. Pierderea părului în cazul unei persoane cu un organism normal este undeva la 150 de fire de păr pe zi. Însă pentru cei ce se confruntă cu tulburări ale organismului sau ADN ce îi predispune spre chelie timpurie ce soluție rămâne? Implantul de păr de la Dr. Felix, desigur!

 

Redobândește-ți încrederea în sine prin implantul de păr

 

Foarte multe persoane încă trăiesc cu impresia că implantul de păr va arăta ca o perucă, ceea ce este complet fals. Tehnologia a avansat, tehnicile la fel, iar acum ne putem mândri că avem chiar pe teritoriul țării medici ultraspecializați în această procedură, medici ce se găsesc la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Înainte trebuia să pleci în țări occidentale pentru un asemenea implant, acum este la îndemână, deci faci implicit și economie financiară. Implantul de păr realizat aici este o investiție unică, permanentă. O investiție ce te va ajuta să îți redobândești viața socială, stima de sine și fericirea.

Intervenția se realizează prin tehnica Q-FUE, exclusiv manual, o tehnică extrem de avansată la ora actuală. Față de alte proceduri este minim invazivă, recuperarea este imediată și nu există sângerări sau dureri. Pacientul își poate relua activitățile imediat ce pleacă de la clinică. Rezultatele sunt extraordinare, cu un aspect perfect natural, iar dacă îți dorești un plus de convingere pentru a face acest pas ce-ți va schimba viața, poți să vezi testimonialele de pe site.

 

Ce înseamnă tehnica Q-FUE

 

La această clinică fiecare transplant de par este considerat o operă de artă. Medicii folosesc instrumente originale, patentate, tehnici și protocoale complexe, iar pacientul este îngrijit preoperator, intraoperator și postoperator. Procedura se realizează sub anestezie locală. Medicii extrag fire de păr din anumite zone ale scalpului și le implantează cu maximă minuțiozitate în zonele cu chelie. Implantul se face fir cu fir, în unghiuri diferite, ce vor reda pacientului un păr cu aspect complet natural.

Tot aici se pot realiza chiar și implanturi de barbă și sprâncene. Calitatea serviciilor oferite de această clinică sunt ireproșabile, existând chiar și vedete din țară ce au apelat la acestea. În 2019 aceștia au apărut pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase publicații de transplant de păr din lume și anume Hair Transplant Forum International.

Cuvintele sunt de prisos, mai bine intri pe drfelixhairimplat.ro să te convingi singur de ce să te lași pe mâinile medicilor de aici, medici ce-ți vor schimba radical viața și aspectul fizic.

 

Contact: 0720254368

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.