Ediția 2021 a întrecerii din județul Suceava e marcată de numărul 10. Este etapa a 10-a a Campionatului Național de Raliuri Betano 2021 și este pentru a 10-a oară când se organizează oficial o etapă din Campionatul României în Bucovina. Organizatorii au ținut să marcheze revenirea Sucevei printre gazdele competiției interne grație implicării Consiliului Județean Suceava, a primăriilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei: taxa de participare este 0 pentru toate echipajele înscrise. Mai mult decât atât, primele 15 echipaje înscrise la Rally2 vor beneficia și de cazare gratuită pe durata competiției.

Cea din urmă etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano 2021 propune participanților un total de 81,70km de concurs împărțiți în 6 probe speciale, 4 dintre ele distincte, PALTINUL (12,20km) urmând a fi parcursă de 3 ori. Celelalte probe sunt SADOVA (12,30km), VATRA MOLDOVIȚEI (16,50km) și SUCEVIȚA (16,30km). Suprafața de rulare este asfalt.

Raliul Bucovinei va pune punct sezonului 2021, astfel că la finalul competiției vom afla configurația clasamentelor în acest an. Competiția contează și pentru campionatul raliurilor pe asfalt, campionatul vehiculelor istorice, campionatul de Rally2 și, desigur, campionatul de raliuri.
Un moment important al competiției va fi Suceava Rally Show, eveniment programat vineri, 29 octombrie, de la ora 13.30, spre Cetatea de Scaun a Sucevei.

CONCURSUL RALIUL BUCOVINEI – TE VACCINEZI ȘI POȚI FI „COPILOT”!

Organizatorii Raliului Bucovinei împreună cu partenerii oficiali – Consiliul Județean Suceava, primăriile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Sadova încurajează bucovinenii să se vaccineze anti-Covid. Toți cei care distribuie public și postează în comentarii pe Facebook, pe pagina oficială Raliul Bucovinei, confirmarea efectuării primei doze de vaccin în perioada 15-26 octombrie vor intra la tragerea la sorți pentru cele 3 locuri disponibile pe scaunul din dreapta al piloților de raliuri la Suceava Rally Show! 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.