Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o tânără de 21 ani, din localitate, cu privire la faptul că duminică, 20 octombrie, a fost înşelată de o persoană necunoscută cu suma de 600 lei.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că la 20 octombrie, în jurul orei 16.00, reclamanta se deplasa împreună cu soţul ei, dinspre cartierul Burdujeni spre un supermarket din Suceava, ocazie cu care, în faţa unei staţii peco a fost oprit de conducătorul unui autoturism cu luminile de avarii aprinse.

Acesta, vorbind stâlcit româneşte, cu accent arab, a afirmat că a rămas fără combustibil şi a scos o brăţară de la mână, oferind-o la vânzare celor doi. Întrucât cei doi, după ce au primit brăţara, au spus că nu au la ei decât suma de 50 lei, persoana în cauză a luat banii şi i-a mai solicitat inelul de pe degetul femeii.

După ce aceasta i-a dat şi inelul, persoana în cauză a plecat cu autoturismul de la faţa locului, fără a mai spune nimic. Ulterior, partea vătămată şi-a dat seama că a fost înşelată.

Valoarea totală a prejudiciului este de 600 lei, ce include suma de 50 lei şi valoarea inelului. S-au dispus măsuri pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.