Membrii tineri ai Trupei de Teatru Birlic au fost premiați de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, în cadrul unui spectacol susținut la Casa de Cultură Fălticeni, pentru modul în care și-au perfecționat tehnicele de interpretare scenică, dar și pentru promovarea valorilor culturale sucevene în rândul tinerilor.

Evenimentul s-a desfășurat vineri, 11 aprilie, iar într-un comunicat de presă al Departamentului de Comunicare Publică a CJ se precizează că în perioada 9 – 11 aprilie 2014, Trupa de Teatru Birlic a prezentat în trei municipii din județul Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Suceava și Fălticeni, opera dramaturgului român Matei Vișniec, sub titlul de “Atelierele Vișniec”.

”Pasiunea pentru teatru a reunit prezența a peste 200 de tineri în fiecare locație, din cele trei municipii, unde s-a pus în scenă “Atelierele Vișniec”.

Consiliul Județean Suceava și Muzeul Bucovinei le-au asigurat tinerilor actori serviciile unui regizor profesionist, Gheorghe Balint, precum și un spațiu de lucru sub forma unei tabere la Pătrăuți, care s-a desfășurat în luna ianuarie 2014”, se precizează în respectivul comunicat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.